ZWEM+ als betrouwbare zwembadpartner


ZWEM+ is de som van jarenlange vakkennis en nauwe samenwerking. Zaakvoerders Alexander en Maarten beslisten in 2019 om hun sterktes te bundelen. Nadat ze de afgelopen decennia voor heel wat projecten op elkaar konden rekenen, was de oprichting van ZWEM+ een evidente stap in hun succesverhaal.

Alexander en Maarten zijn met ZWEM+ zeker niet aan hun proefstuk toe. Hun jarenlange ervaring met technische en bouwkundige aspecten vanuit HVAC, Elektrische installaties, Zwemvijverbouw en Tuinaanleg maken van hen een betrouwbare partner om uw zwemproject realiseert met een grote PLUS.

ZWEM+ is innovatief en ondernemend


Als jonge, enthousiaste ondernemers hechten zaakvoerders Alexander en Maarten veel belang aan nieuwigheden in de zwembadwereld. Het deelnemen aan internationale beurzen, permanente bijscholing en een nauwe samenwerking met fabrikanten draagt hiertoe bij. Alexander en Maarten zijn dus steeds op zoek naar de beste PLUS voor ieder zwemproject.

Een oplossing op maat van de klant aanbieden, daar streven we met ZWEM+ naar. Van ontwerp, planning, berekening tot uitvoering… alles gebeurt in eigen beheer. Alexander en Maarten gaan met ZWEM+ voor kwaliteit, stiptheid en service… de PLUS-woorden die uw project ons project maken!

Heeft u een zwemdroom? Neem dan nu contact op met Alexander en Maarten van ZWEM+.

ZWEM+ dé oplossing om zorgeloos te genieten van uw zwembad


ZWEM+ staat voor een oplossing op maat waarbij we gaan kijken naar de behoefte van onze klant. We streven ernaar om onze klant zoveel mogelijk en zorgeloos te laten genieten in zijn zwemdroom.

Bij deze zwemdroom speelt het visuele aspect en de beleving een belangrijke rol. Hier geeft ZWEM+ de nodige aandacht aan en werkt de omgevingsaanleg tot in de puntjes uit.

Daarnaast is een goede en betrouwbare techniek noodzakelijk. Bij ZWEM+ hechten we veel belang aan de technische kant van een zwembad en dit op maat van de klant:

  • de juiste keuze van pompen en leidingdiameters voor een optimale flow van het water;
  • dood water voorkomen door de plaatsing van skimmers, inspuitdelen en aanzuigpunten;
  • waterbehandeling op maat van de klant zijn wensen;
  • streven naar een energiezuinig bad, o.a. door te werken met frequentiegestuurde zwembadpompen.

Kortom ZWEM+ probeert steeds een PLUS te bieden door samen PLUS te zijn.