Problemen met de technische installatie, een waterlek of u wenst een uitbreiding aan uw bestaande zwembad? Op al deze vragen wil ZWEM+ steeds een antwoord met een PLUS bieden.

Slijtage of technische problemen


Problemen met de technische installatie, een waterlek of u wenst een uitbreiding aan uw bestaande zwembad? Op al deze vragen wil ZWEM+ steeds een antwoord met een PLUS bieden.

Na verloop van tijd is het niet ongewoon dat uw technische installatie een upgrade nodig heeft. Of het nu simpelweg gaat om het vervangen van het oude filterzand of u wil een volledige energie upgrade op uw bestaande zwembad bij ZWEM+ bent u aan het juiste adres.

Een duidelijke analyse

Bij ZWEM+ trachten we steeds om een duidelijke analyse te maken van de bestaande toestand voor we van start gaan met renovatiewerken. Wat zijn do’s en dont’s en wat heeft prioriteit en wat kan behouden blijven, een analyse van ons ter plaatse is nodig om een zicht te krijgen op de situatie. Contacteer ons en wij trachten snel een duidelijke analyse te maken van de bestaande toestand.

Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Wij kunnen uw bestaande zwembad voorzien van een nieuwe liner of indien mogelijk ter plaatse komen voor een herstelling.
Ook naar lekken in leidingen kunnen wij op zoek gaan. Met onze afpersset sluiten we snel en eenvoudig uit of uw zwembadleidingen nog lekvrij zijn of dat deze het begeven hebben door de tand des tijds.

Heeft u problemen met de waterdichting van uw zwembad?

Tijd voor een uitbreiding?


Wenst u een uitbreiding te maken aan uw bestaande zwembad en bent u hiervoor op zoek naar een betrouwbare partij, bij ZWEM+ vindt u wat u zoekt:

  • plaatsen van warmtepompen;
  • plaatsen van frequentiesturingen;
  • plaatsen van automatische afdekkingen;
  • vervangen van lamellen (met stormschade);
  • plaatsen van automatische waterbehandelingssystemen.

Werken met een Plus

Dit is maar een greep uit de (renovatie)werken die wij kunnen aanbieden met een grote PLUS. Contacteer ons voor specifieke werken die uitgevoerd moeten worden aan uw zwembad.

Inspiratie en realisaties


Meer realisaties