Snelheid, kwaliteit en een mooie afwerking typeren onze ZWEM+ monoblock zwembaden. Een monoblock zwembad realiseren we van bestelbon tot constructie in vier werkweken! Al onze baden worden in België geproduceerd, van plaatmateriaal tot eindproduct.

Baden uit polyethyleen


Bij de bouw van een monoblock zwembad kiezen wij er steeds voor om te werken met baden uit Polyethyleen. Dit geeft ons de voordelen van een monoblock met de vrijheid van een bouwkundig project:

  • levering van uw bad op vier weken tijd;
  • bad en techniek samen geplaatst in minder dan een week;
  • vormgeving en dimensies vrij te bepalen;
  • fabrieksafwerking tot in de puntjes;
  • vrij van verkleuring en osmose.

Wanden en bodem van 1cm dikte

Door het samenstellen van bodem en wanden volgens de afmetingen die u samen met ons bepaalt, kunnen we werkelijk ieder zwembad met dit systeem realiseren.
Wij kiezen bij de constructie steeds voor plaatmateriaal van 1 cm dikte, dit zowel voor bodem als voor de wanden. Dit in tegenstelling tot gekende grote namen die hier compromissen sluiten en naar 6 mm of 8 mm dikte durven gaan.

Plaatsing van een monoblock vraagt meer!

Door de unieke manier van constructie kunnen we een bad volledig isoleren zonder koudebruggen over te houden wat resulteert in een uiterst kwalitatief bad met een PLUS in energiezuinigheid.

De antibacteriële werking van Polypropyleen heeft ook een heel gunstig effect op bacterievorming in een zwembad. Hierdoor gaat er nauwelijks aangroei van bacteriën plaatsvinden en kunnen we waterbehandeling tot een minimum gaan beperken. Hetgeen wat de kwaliteit van uw zwembadwater een grote PLUS geeft.

Plaatsing van een monoblock vraagt meer!
Een goede voorbereiding, duidelijke planning en een gedetailleerde uitvoering zijn noodzakelijk om de plaatsing van een monoblock te laten slagen. Hiervoor kan u uiteraard rekenen op de ervaring die wij met ZWEM+ in huis hebben.

Van grondwerken tot technieken

Alles gebeurd bij ZWEM+ door eigen mensen, met eigen machines en eigen transport. Dit resulteert in een vlekkeloze planning waarbij de plaatsing van een monoblock nauw kan aansluiten op het uitvoeren van de grondwerken.

Doordat wij de technieken steeds op voorhand plaatsen, gaat de volledige plaatsing en aansluiting van de kuip extra snel. Op minder dan een week gaan we van uitgraven tot randsteen! Een PLUS waar we trots op zijn.

Wanneer u interesse heeft in een monoblock zwembad van ZWEM+ zijn er een aantal mogelijkheden waar u op voorhand rekening dient te houden.

  • Transportbreedte van een bad dient beperkt te worden tot 4 meter binnenmaat van een bad om de volledige constructie in één geheel te kunnen transporteren. De transportlengte van een bad is vrijwel onbeperkt.
  • De vormgeving van trap, plage en zwembad kan volledig gepersonaliseerd worden.

Overloop of skimmerbad, alles is mogelijk.

Of u nu kiest voor een exclusief overloop zwembad of een zwembad met skimmers die ingebouwd worden, onze afwerking maakt steeds de plus in het verhaal. Ook automatische afdekkingen geïntegreerd in het zwembad voeren wij met de grootste zorg uit in deze polypropyleen constructies.

Zo zorgen wij dat ieder monoblock zwembad dat opgeleverd wordt door ZWEM+ staat er voor kwaliteit, energiezuinig, plus afwerking en uiterst snelle plaatsing.

Inspiratie en realisaties


Meer realisaties