Over ons

ZWEM+ als betrouwbare zwembadpartner


ZWEM+ is de som van jarenlange vakkennis en nauwe samenwerking. Zaakvoerders Alexander en Maarten beslisten in 2019 om hun sterktes te bundelen. Nadat ze de afgelopen decennia voor heel wat projecten op elkaar konden rekenen, was de oprichting van ZWEM+ een evidente stap in hun succesverhaal.

Alexander en Maarten zijn met ZWEM+ zeker niet aan hun proefstuk toe. Hun jarenlange ervaring met technische en bouwkundige aspecten vanuit HVAC, Elektrische installaties, Zwemvijverbouw en Tuinaanleg maken van hen een betrouwbare partner om uw zwemproject realiseert met een grote PLUS.

ZWEM+ is innovatief en ondernemend


Als jonge, enthousiaste ondernemers hechten zaakvoerders Alexander en Maarten veel belang aan nieuwigheden in de zwembadwereld. Het deelnemen aan internationale beurzen, permanente bijscholing en een nauwe samenwerking met fabrikanten draagt hiertoe bij. Alexander en Maarten zijn dus steeds op zoek naar de beste PLUS voor ieder zwemproject.

Een oplossing op maat van de klant aanbieden, daar streven we met ZWEM+ naar. Van ontwerp, planning, berekening tot uitvoering… alles gebeurt in eigen beheer. Alexander en Maarten gaan met ZWEM+ voor kwaliteit, stiptheid en service… de PLUS-woorden die uw project ons project maken!