Piscina & Wellness Barcelona 2019


Afgelopen dagen hebben we onze werven even opzij geschoven en onze tijd genomen om te gaan ontdekken wat zwembadland voor jullie in petto heeft voor 2020. Hiervoor trokken we naar de woelige waters van Barcelona. Desondanks 500 000 betogers in de straten slaagden we er toch in om in de Fira Gran Via te geraken voor een van de grootste beurzen omtrent zwemmen en wellness.

Naar trouwe gewoonte bezoeken we graag de internationale beurzen om de laatste nieuwigheden te ontdekken die de markt van zwemmen te bieden heeft. Het doet ons bij blijven en creëert steeds weer de uitdagingen om ook zelf in te spelen op recente technische ontwikkelingen in waterbehandeling en de bouw van zwembaden. Dit jaar wist de afdeling wellness ook onze aandacht te trekken met knappe sauna concepten, mooie barrelsauna’s en hippe jacuzzi’s. Natuurlijk konden we het ook niet laten om even binnen te gluren in de wereld van waterpretparken… Boys with their toys…

Onze huisleverancier sinds jaar en dag, de Fluidra group, verzamelde dit jaar al zijn afdelingen en vormde zo over de beurs verspreid de grootste stand met alles wat op, aan en rond een zwembad mogelijk is. Vooral hun mooie sauna creaties, geheel in eigen productie, gemaakt met de fijnste houtsoorten en exclusieve ontwerpen waren voor ons een echte must have seen.

Contacteer ons dus zeker wanneer je plannen maakt om een sauna te plaatsen in je eigen huis of tuin omgeving om al de mogelijkheden te ontdekken die wij kunnen aanbieden.

Ook in het wellness segment hebben we de eerste contacten gelegd om een knap Italiaans design in spas naar bij ons te halen.

We vonden een knappe uiterst strak ogende spa aan met tal van mogelijkheden naar personalisatie die het comfort van een spa combineert met een eenvoudig systeem van opbouw. Afgewerkt in stalen panelen, gelakt in iedere RAL-kleur. Met andere woorden: perfect integreerbaar in iedere omgeving.

Onze huisleverancier van waterbehandelingstoestellen wist ons dit jaar te verrassen met een leuke primeur: eentje die het voor u als gebruiker wat leuker moet maken.
Zo bieden ze vanaf 2020 de mogelijkheid om uw Sugar Valley toestel laten uit te rusten met een mooie touch screen die bediening en instelling van de waterbehandeling overzichtelijker en duidelijker weergeeft alsook de instelling van het toestel intuïtiever laat verlopen.

Ook belangrijk te vermelden is dat bestaande installaties ook kunnen voorzien worden van dit touchscreen zonder dat er aanpassingen aan het toestel nodig zijn. Plug and play met andere woorden!

We hebben tijdens ons bezoek ook getracht om de wereld van monoblock zwembaden nog eens goed onder de loep te nemen. Zoals jullie weten, zetten we binnen de zwembadbouw sterk in op dit bouwsysteem omdat we de snelheid van plaatsing en afwerking gewoonweg TOP vinden. Wij bieden hier voornamelijk de HDPE-UV baden aan. Volledig in België geproduceerd, onder eigen beheer en kwaliteitscontrole. Zo kunnen we steeds weer opnieuw een bad afleveren met een ongeziene garantie.

Maar ook andere systemen hebben we niet ontweken op onze ontdekkingstocht onder de zon! Zo kwamen we het volgende schitterende High-end product tegen waar we in het komende jaar zeker wat aandacht aan willen geven: monoblock zwembaden met mozaïek afwerking! Onze gekende kwaliteit met een ongeziene klassevolle afwerking!
Deze baden worden meerlaags opgebouwd met de gekende waterdichtingsgarantie van HDPE-baden, thermisch geïsoleerd met een gespoten PUR-isolatie om dan later aan de binnenkanten af gewerkt te worden met eeg klassevolle mozaïek in bijvoorbeeld groen, zwart of wit. Kant en klaar geleverd op de werf en even snel afgewerkt als ons klassieke monoblock systeem.

Laten we besluiten dat het een leerrijke trip was die ons weer wat nieuwigheden getoond heeft uit de wereld van puur genieten in eigen tuin! Indien je dus zit me specifieke wensen voor een van onze producten of net wat specialer in gedachte had, aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!