Dé Sintbrievenbus staat terug bij Hof-Shop

Sint goes Hof-Shop

Om Sinterklaas en zijn roetpieten een handje te helpen, mag dit jaar de grootste Sinterklaasbrievenbus van het land opnieuw aan de showroom van Hof-Shop staan! Vanaf zondag 12 november kunnen kinderen hun tekeningen en verlanglijstjes er in komen steken. Zo kan Sinterklaas alle tekeningen van de brave kinderen op één handige plaats verzamelen.

Maar er is meer! Steek een tekening in de Sinterklaasbrievenbus en maak zo kans om één van de cadeaubonnen van Blabloom in Genk te winnen! Blaboom heeft naast een grote showroom ook een webshop (www.blabloom.com) waar de cadeaubon kan worden ingeruild.

Download de Kleurplaat

Kleur en WIN!

Snoepzak

Voor ieder kind dat een tekening maakt, is er een lekkere snoepzak voorzien! Kom gerust binnen in onze showroom om je snoepzak af te halen!

Cadeaubonnen Blabloom Genk

De ingezonden tekeningen maken kans om een cadeaubon voor Blabloom te winnen! Er zijn maar liefst 8 (!!!) cadeaubonnen van € 50, € 75 of € 100 te winnen. Blabloom, Hasseltweg 78 – 3600 Genk. www.blabloom.com

Tekeningen inzenden kan tot en met maandag 4 december 2023.

Woensdag 6 december worden er winnaars getrokken én bekend gemaakt.

Spelregels

  • iedereen mag deelnemen
  • je kan als individu (bv. kind) deelnemen of als groep (bv. klas)
  • indien je als groep deelneemt:
    – elk kind van de groep kan een tekening inzenden. Indien dit wordt ingezonden in naam voor de klas én hier een tekening van wordt getrokken, dan is de cadeaubon voor de groep.
    – indien van je groep meer dan 1 tekening wordt getrokken, kan er maar 1 cadeaubon worden gewonnen.
  • de cadeaubonnen worden in volgorde van bedrag uitgedeeld: eerst de waardebonnen van € 50, daarna € 75 en tot slot € 100.
  • de meest originele tekening of knutselwerk wint ook een cadeaubon van € 50.
Breng je tekening naar de Grote Sinterklaasbrievenbus Steenweg 109 - 3540 Herk-de-Stad