Sinterklaasactie


Dé Sintbrievenbus staat bij Hof-Shop


Op zes december maken de Sint en zijn zwarte Pieten weer alle kinderen blij. Om de goedheiligman een handje te helpen, voorziet Hof-Shop dit jaar de grootste Sinterklaasbrievenbus van het land! Zo kan Sinterklaas alle tekeningen van de brave kinderen op één handige plaats verzamelen.

Steek je tekening in deze Sinterklaasbrievenbus en win één van de cadeaubonnen om bij speelgoedwinkel Kadulleke in Diest te shoppen!

Wat vooraf ging ...

Sinterklaas heeft nood aan een nieuwe brievenbus! De oude Sintbrievenbus was immers versleten.

Sinterklaas vond de weg naar Hof-Shop en koos er de mooiste en grootste Sinterklaasbrievenbus! Echter, er was een groot probleem! De Pieten waren niet sterk en handig genoeg om de brievenbus naar het Sintpaleis te brengen. Daarom bood Hof-Shop aan om te hulp te schieten!

De grootste Sintbrievenbus staat dit jaar bij Hof-Shop (Steenweg 109 – 3540 Herk-de-Stad). Al de kinderen mogen hun tekening voor de Goedheiligman in deze brievenbus komen steken. De Pieten zorgen er vervolgens voor dat de tekeningen bij Sinterklaas terecht komen.

Download de Kleurplaat

Post je tekening en WIN!

Snoepzak

Voor ieder kind dat een tekening maakt, is er een lekkere snoepzak voorzien! Kom gerust binnen in onze showroom om je snoepzak af te halen!

Cadeaubonnen Kadulleke Diest

De ingezonden tekeningen maken kans om een cadeaubon voor Kadulleke in Diest te winnen! Er zijn maar liefst 8 (!!!) cadeaubonnen van €50, €75 of €100 te winnen. Kadulleke Diest, Hasseltsestraat 100, 3290 Diest https://www.kadulleke.be/

 

Tekeningen inzenden kan tot en met zondag 6 december.

Maandag 7 december worden er winnaars getrokken én bekend gemaakt.