Welkom in onze nieuwe showroom!


Vrijdag 22 mei 2020 zal het team van ‘t Hoveniersbedrijf nooit vergeten. Na maanden van plannen, afbreken en opbouwen zag ‘t Hoveniersbedrijf 2.0 – in de vorm van een fonkelnieuwe showroom – het licht. Klaar om nog eens 30 jaar lang tuinen in heel België om te toveren tot oases van rust, mensen optimaal te begeleiden richting hun ultieme zwemdroom en opritten op te fleuren met de knapste en meest handige brievenbussen.

Familiebedrijf met een moderne twist


‘t Hoveniersbedrijf in een nieuw modern jasje dus, maar geen nood, aan de succesformule van de afgelopen 30 jaar wordt niet geraakt: een familiebedrijf aangevuld met topmensen als stevige basis, dit in combinatie met een ruim en kwaliteitsvol assortiment aan producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

In onze nieuwe showroom leggen we graag de nadruk op ons indrukwekkend aanbod aan brievenbussen in alle mogelijke stijlen en maten. Strak en modern, klassiek, klein, groot, geschikt voor pakketjes of liever niet… We zijn zeker dat we voor ieder wat wils hebben.

Verder maken we ook graag plaats in de showroom voor enkele van de knapste plantenbakken die momenteel op de markt zijn. Echte eyecatchers die iedere tuin meteen een extra dimensie geven.

Sterke merken


Een sterk bedrijf werkt uiteraard samen met sterke merken. Merken die sinds de oprichting van ‘t Hoveniersbedrijf in 1982 door de jaren heen hun kwaliteiten bewezen hebben en waar we als bedrijf voor de volle 100% achter staan! We weten wat werkt en willen dat graag met jullie blijven delen!

Kom gerust zelfs eens kennismaken met het team en onze producten. Of neem een kijkje op onze webshop hof-shop.be, ontdek op zwemplus.be onze mooiste zwemcreaties.

We kijken alvast uit naar jullie bezoek!
Maarten & Alexander
Robin, Stephen, Stef, Sven, Henri, Rheinhilde en Kim