ZwemPlus scoort meteen in prestigieuze prijsuitreiking


Op vrijdag 11/12 organiseerde de PSG groep naar jaarlijkse traditie de ‘Oscars van de zwembadbouwers’.  Geen gala-avond wegens de gekende omstandigheden, maar wel een digitale ceremonie via Zoom. De groep achter de tijdschriften zwembadenplus en zwembadenpro ging in verschillende categorieën op zoek naar de beste zwembad/zwemvijver bouwer van België. Nieuwkomer ZwemPlus uit Herk-de-Stad liet meteen van zich horen en veroverde het zilver in de categorie ‘Monoblock tot 60.000 euro’.

Voor zaakvoerders Maarten Vanvoorden en Alexander Olaerts een eerste bekroning na een hectisch eerste jaar onder de noemer ZwemPlus. Al hebben beide heren hun sporen al eerder verdiend in de zwembadwereld en verwarmingssector “Het is eigenlijk onze tweede medaille in deze belangrijke verkiezing. Eerder wonnen we al eens goud, maar toen nog als ’t Hoveniersbedrijf. Het bedrijf dat mijn vader Henri uit de grond stampte en waarin hij nog altijd een belangrijk deel uitmaakt”, aldus Maarten Vanvoorden.

“Om duidelijkheid te scheppen richting onze klanten hebben we ZwemPlus opgericht. Een duidelijke naam waar iedereen met zijn zwemdroom terecht kan. ZwemPlus staat garant voor een perfecte planning en uitvoering van de werken, maar ook op het gebied van onderhoud, service en innovatie willen wij het verschil maken. ’t Hoveniersbedrijf blijft uiteraard ook bestaan en spitst zich nog meer toe op alle (groen)beleving in de tuin en rondom het zwembad/zwemvijver”, stelt een trotse zaakvoerder.

Ook voor mede-zaakvoerder Alexander Olaerts is de zilveren medaille de kers op de taart na een turbulent opstartjaar in tijden van corona. “Na eerder al eens in dienst geweest te zijn bij Maarten ben ik zes jaar aan de slag gegaan bij een firma in de verwarmingssector. Oude liefde roest echter niet en de lokroep naar het vertrouwde nest was te groot. In 2019 gooiden we alle kaarten op tafel en besloten we om samen ZwemPlus op te richten.  Deze prijs is een ultieme beloning na al het harde werk van het afgelopen jaar en het beste bewijs dat we in 2019 de juiste keuze hebben gemaakt. Al wil ik wel graag benadrukken dat dit allemaal niet mogelijk was geweest zonder ons topteam van vakmannen”, besluit Olaerts.